Kom meer te weten over ons werk en neem contact met ons op om te bespreken hoe Varzi Home Architect uw volgende project kan leiden en inspireren. Ik Mohsen Varzi, ben al 18 jaar werkzaam als  internationaal in/outdoor architect. Ik heb mijn studies gevolgd in diverse landen in en buiten Europa waar ik vol passie het vak onder de knie heb gekregen.

De deur staat altijd open

Onze studio

Bij Varzi Home Architect streven we ernaar om elke droom van een uniek en persoonlijk huis te realiseren. Onze studio, gelegen aan de idyllische Zuidergracht 2109 in Soest, Nederland, is waar creativiteit en visie tot leven komen.

Bij Varzi Home Architect streven we er naar om elke droom van een uniek en persoonlijk huis te realiseren. Onze studio, gelegen aan de idyllische Zuidergracht in Soest, is waar creativiteit en visie tot leven komen.

Een Bron van Inspiratie: Varzi Home Architect & Varzi Home Art & Design

Hier, in ons creatieve centrum, komt uw droomhuis tot leven. Maar we bieden meer dan alleen architecturale visie; we bieden een complete design-ervaring. Onze studio huisvest ook de showroom van Varzi Home Art & Design, waar we een uitgebreide collectie meubels, woondecoratie en kunstwerken presenteren.

Woondecoratie Varzi home

Ontdek de perfecte balans tussen vorm en functie, stijl en comfort. Laten we samen uw project vormgeven en inspireren.

Dit is de plek waar design en kunst samenkomen. U kunt hier niet alleen ideeën opdoen voor de architectuur van uw woning, kantoor, hotel, villa of appartement, maar ook de perfecte meubels, woondecoratie en kunstwerken vinden om uw visie tot in de kleinste details te verfijnen.